AGS Logo

Serveis

Servei Junior

Àrea de Servei Junior

Servei d’assessorament i gestió especialitzat per als nous professionals

Oferim un servei d’assessorament i gestió especialitzat i clarament diferenciat per als nous professionals de recent titulació, amb l’objectiu d’orientar-los en l’etapa inicial de la seva activitat professional.

Aquest Servei Junior ofereix, mitjançant tarifes especials, descomptes en alguns tràmits i l’atenció personalitzada per part d’un assessor especialista en el sector sanitari, qui l’assessora perquè tingui un correcte desenvolupament en aquesta etapa inicial de la seva activitat professional.

Donat els canvis que ha experimentant el model de relacions laborals i professionals, ajudem a interpretar les diverses opcions existents i les seves implicacions.

Som conscients que començar una activitat professional es un procés que sovint genera molts dubtes, per això la nostra voluntat es poder acompanyar a aquests nous col·legiats en el seu desenvolupament i consolidació professional, sigui com a professional en una clínica, com empresaris individuals o constituint una societat amb altres col·legues de professió.

Vols que t'ajudem?
Parlem-ne.

Noia contacte AGS